Ponedeljek Januar 18 , 2021
Ponedeljek, 27 Januar 2020 13:09

Zimska liga v malem nogometu za pokal občine Beltinci 2020 zmagali : Šolarji – KS Lipovci, Veterani – Aluvar Gančani Objavljeno

Zimska liga v malem nogometu za pokal občine Beltinci 2020 zmagali : Šolarji – KS Lipovci, Veterani – Aluvar Gančani

Športna zveza Beltinci je v nedeljo 26. 1. 2020 organizirala drugi del zimske lige v malem nogometu za pokal občine Beltinci. Prireditev je potekala v napihljivi hali (balonu) v Beltinci.

Nogometno znanje in veščine so dopoldan prikazali šolarji, ki so branili barve svoje K.S., popoldan pa veterani (nad 37 let).

V kategoriji šolarji so nastopile ekipe K.S. občine Beltinci, ki so bile razdeljene v dve skupini. V polfinale so se uvrstile ekipe KS Beltinci, KS Gančani,KS Ižakovci in KS Lipovci. Zmagali so mladi nogometaši KS Lipovci, drugi so bili KS Beltinci, tretji so bili KS Ižakovci, četrti pa KS Gančani.

Za zmagovalno ekipo KS Lipovci so igrali: Timotej Tivadar, Filip Šijanec, Alen Maučec, Tilen Kuzma, Marko Jerebic in Marcel Stanko. Ekipo je vodil Timotej Tivadar. Pokale in nagrade je ekipam podelil župan občine Beltinci Marko Virag.

Popoldne so se pomerili veterani - stari nad 37 let. Po razburljivih in zanimivih igrah so zmagali Aluvar Gančani, drugi so bili Torcida Lakoš, tretji Dokležovje in četrti Beltinci.

Za zmagovalno ekipo Aluvar Gančani so igrali : Janez Žižek, Robi Lutar, Rajko Palatin, Tomaž Tratnjek, Jožef Grah, Borut Sraka, Tomaž Bedek, Miran Maučec in Uroš Tratnjek. Ekipo je vodil Tomaž Tratnjek. Sodnik na turnirju je bil Božo Crnkovič, ki je odlično opravil svojo nalogo.

Pokale in nagrade je ekipam podelil predsednik Športne zveze Beltinci, Andrej Pozderec.

Več fotografij najdete tukaj.

 

Zadnja sprememba Ponedeljek, 27 Januar 2020 13:13

Prijava