Torek, 24 Januar 2023 17:26

Zimska liga v malem nogometu Beltinci 2023 – člani Bobri D. Bistrica najboljši Objavljeno

Zimska liga v malem nogometu Beltinci 2023 – člani Bobri D. Bistrica najboljši

 

Športna zveza Beltinci je 22. Januarja 2023 organizirala turnir v malem nogometu v napihljivi hali v Beltincih. Udeležilo se ga je 10. ekip. V skupini A so igrali: Dokležovje, Lipa, Beltinci, Bobri-Bistrica in Kamenci. V skupini B pa: Gančani, Ižakovci, Trnje, Bogojina in Odranci. Rezultati skupine A : Dokležovje - Bobri 2 : 3,Lipa – Kamenci 3 : 1, Beltinci – Bobri 1 : 1, Dokležovje – Lipa 1 : 3, Beltinci – Dokležovje 2 : 3, Lipa – Bobri 1 : 2, Dokležovje – Kamenci 3 : 2, Lipa – Beltinci 2 : 1. 1. mesto je osvojila ekipa Lipe, 2. mesto Bobri-Bistrica in 3. mesto ekipa Dokležovje. Rezultati skupine B : Gančani – Bogojina 2 : 0, Ižakovci – Odranci 2 : 0, Trnje – Bogojina 2 : 0, Gančani – Ižakovci 0 : 0, Trnje – Odranci 2 : 2, Bogojina – Odranci 0: 0, Gančani – Trnje 0 : 3, Ižakovci – Bogojina 4 : 0, Gančani – Odranci 0 : 4, Ižakovci – Trnje 5 : 1. Najboljši v skupi B so bili: Ižakovci, 2. mesto je dosegla ekipa Odranci in 3. mesto ekipa Trnje.

Polfinalni pari so Lipa : Odranci in Ižakovci : Bobri. Prvi polfinale med Lipo in Odranci se je končal z izenačenjem 1 : 1, po penalih pa so bili boljši Odranci. Drugi polfinale med Ižakovci in Bobri se je končal 1 : 1 po penalih so bili boljši Bobri in se uvrstili v finale. V tekmi za 3. Mesto so Ižakovci z 2 : 1 premagali Lipo in zasedli 3. Mesto, Lipa pa 4. V finalu so po razburljivi in napeti tekmi so Bobri z 1 : 0 premagali Odrance in postali zmagovalci lige, Odranci pa so zasedli drugo mesto in so igrali v postavi: Daniel Raduha, Sašo Kociper, David Čurič, Patrik Horvat, Danilo Farkaš, Mitja Žerdin, Erik Hozjan, Damir Smej, Patrik Klujbert, Roman Raduha, Andrej Lotrič in Patrik Raduha.

Za zmagovalno ekipo ŠD Bobri so igrali : Silvo Kelenc, Tadej Duh, Žan Špilak, Kristjan Horvat, Nino Lorbek, Matic Donko, Mai Smej, Patrik Žugelj, Andrej Žugelj, Luka Graj, Denis Horvat, Gašper Hozjan, Blaž Horvat, David Zelko in Rok Tompa. Ekipo pa je vodil trener Goran Maučec.

Na turnirju je vse tekme sodil Anton Kovač in svoje delo odlično opravil.

Prve 4 ekipe so prejele pokale in nogometne žoge ter praktično darilo, katere je podelil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec.

Več fotografij na Facebook strani Športne zveze Beltinci.

 

Zadnja sprememba Torek, 24 Januar 2023 17:35

Author's latest items

Pohod - kolesarjenje v soboto, 5. 8. 2023 - odpovedano
MINI OLIMPIJADA 2023 V BELTINCIH
Pohodniki so se podali na pohod po Ferijevi in Jožetovi poti
Andrej Pozderec, predsednik ŠZ Beltinci izvoljen za delegata skupščine OKS-ZŠZ
ŠD Bobri in NK Lipa - Turnišče vodilna po jesenskem delu tekmovanja v članski in veteranski ligi Dolinsko
Prebrano 558 krat Se vam dopade? Sledite vašim priljubljenim!