Sreda Oktober 04 , 2023

Dolinska liga Člani - rezultati

Dolinska liga Člani - naslednje tekme

Datum Pet., 06. Okt. 2023 Beginn 20:00
ŠD Trnje
ŠD Trnje
-:- Naslednja tekma KŠD Kamenci
KŠD Kamenci

Datum Sob., 07. Okt. 2023 Beginn 17:30
ND Zvezda Dolina
ND Zvezda Dolina
-:- Naslednja tekma NK Lakoš
NK Lakoš

Venue: Bel Datum Sob., 07. Okt. 2023 Beginn 20:00
Beltinci
Beltinci
-:- Naslednja tekma Gomilica
Gomilica

Venue: Bist Datum Sob., 07. Okt. 2023 Beginn 20:00
ŠD Bobri D. Bistrica
ŠD Bobri D. Bistrica
-:- Naslednja tekma Meteor Melinci
Meteor Melinci

Venue: Odra Datum Ned., 08. Okt. 2023 Beginn 10:00
Odranci
Odranci
-:- Naslednja tekma ND Renkovci
ND Renkovci

Administrator

Administrator

Spletna stran:

Pohod - kolesarjenje v soboto, 5. 8. 2023 - odpovedano

Petek, 04 Avgust 2023 12:23
Pohod - kolesarjenje v soboto, 5. 8. 2023 - odpovedano

Zaradi slabega vremena jutrišnja (sobota, 5. 8. 2023) prireditev pohod - kolesarjenje po vaseh občine Beltinci ODPADE.

MINI OLIMPIJADA 2023 V BELTINCIH

Četrtek, 15 Junij 2023 11:04
MINI OLIMPIJADA 2023 V BELTINCIH

V petek, 9. junija 2023 je Športna zveza Beltinci organizirala tradicionalno športno prireditev za najmlajše – Mini olimpijado. V Športnem parku Beltinci se je zbralo 150 otrok iz vseh enot vrtcev Beltinske občine, ki so jih spremljali njihovi vzgojitelji in vzgojiteljice. Na začetku iger so otroke in vzgojitelje pozdravila ravnateljica vrtcev občine Beltinci Martina Vidonja in predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec. Potem so otroci prinesli olimpijsko baklo in zastavo in je igrala olimpijska himna. Prireditev je vodil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec, posebna atrakcija prireditve je bil lisjak FOKS, ki so se ga otroci zelo razveselili in jih je veselo zabaval celo prireditev.

PROGRAM MINI OLIMPIJADE 2023:

- petek, 09. 06. 2023

- prihod otrok vrtcev občin Beltinci,do 9:00 ure z avtobusnimi prevozi

- otvoritev Mini olimpijade med 9:00 in 9:15

- pričetek iger ob 9:15

- konec iger ob 11:15

- vmes osvežitev

- podelitev priznanj do 11:30

- razvoz otrok ob 11:30 s avtobusi

Na začetku nas je ogrel lisjak FOKSI z njegovim plesom kateremu smo se vsi pridružili in lepo migali in se prijetno zabavali.

Potem so otroci tekmovali v sedmih različnih zabavnih športnih igrah, ki so jih pripravili njihove vzgojiteljice. Športna sekcija upokojencev nam je predstavila balinanje. Tudi to igro so otroci z zanimanjem opazovali. Vsi, ki smo se zbrali v športnem parku smo uživali v napetih in zabavnih igrah, najbolj pa otroci. Letošnjo mini olimpijado smo zaradi slabega vremena predstavili kar dvakrat, vendar nismo popustili in nas je na tretji datum pričakalo lepo sončno vreme..

Na koncu so otroci dobili sladki prigrizek, nogometne žoge, priznanja olimpijskega komiteja Slovenije in na koncu spominsko fotografiranje z Foksijem.

Čeprav utrujeni vendar z nasmeškom na obrazu in zadovoljni smo zapuščali športni park Beltinci.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

Pohodniki so se podali na pohod po Ferijevi in Jožetovi poti

Ponedeljek, 05 Junij 2023 08:00
Pohodniki so se podali na pohod po Ferijevi in Jožetovi poti

V soboto, 3. junija, je v organizaciji Športne zveze Beltinci in Planinskega društva Matica, potekal tradicionalni, tokrat že 18. Pohod po Ferijevi in 7. po Jožetovi poti.


 

Pohodniki so se zbrali v Športnem parku Beltinci, kjer jih je nagovoril predsednik ŠZ Beltinci, Andrej Pozderec, ki je povedal, da je potrebno nadaljevati ta spominski pohod na dva vrhunska športnika, športna delavca, ki sta glas domače vasi ponesla po Sloveniji in tudi po svetu.

Predsednik PD Matica, Jože Ružič, je seznanil pohodnike s potjo, ki so jo prehodili in varnostnimi ukrepi, ki se jih je bilo potrebno držati. "Čudovito je, da ohranjamo spomin na naša zanesenjaka, vsak na svojem področju. Ohranjajmo to tudi v bodoče," je sklenil Ružič.

Osem kilometrov dolg pohod se je izpred beltinskega športnega parka nadaljeval v smeri Lipovcev in Gančanov, vse nazaj do Športnega parka Beltinci. Udeležilo se ga je okoli 40 pohodnikov.

S pohodom, ki je postal tradicionalen, ohranjajo spomin na sijajnega nogometaša, trenerja, športnega funkcionarja in novinarja Ferija Maučeca ter dolgoletnega predsednika Športne zveze Beltinci in vsestranskega športnega delavca Jožeta Horvata.

Več na Pomurec.com

Zimska liga v malem nogometu Beltinci 2023 – člani Bobri D. Bistrica najboljši

Torek, 24 Januar 2023 17:26

 

Športna zveza Beltinci je 22. Januarja 2023 organizirala turnir v malem nogometu v napihljivi hali v Beltincih. Udeležilo se ga je 10. ekip. V skupini A so igrali: Dokležovje, Lipa, Beltinci, Bobri-Bistrica in Kamenci. V skupini B pa: Gančani, Ižakovci, Trnje, Bogojina in Odranci. Rezultati skupine A : Dokležovje - Bobri 2 : 3,Lipa – Kamenci 3 : 1, Beltinci – Bobri 1 : 1, Dokležovje – Lipa 1 : 3, Beltinci – Dokležovje 2 : 3, Lipa – Bobri 1 : 2, Dokležovje – Kamenci 3 : 2, Lipa – Beltinci 2 : 1. 1. mesto je osvojila ekipa Lipe, 2. mesto Bobri-Bistrica in 3. mesto ekipa Dokležovje. Rezultati skupine B : Gančani – Bogojina 2 : 0, Ižakovci – Odranci 2 : 0, Trnje – Bogojina 2 : 0, Gančani – Ižakovci 0 : 0, Trnje – Odranci 2 : 2, Bogojina – Odranci 0: 0, Gančani – Trnje 0 : 3, Ižakovci – Bogojina 4 : 0, Gančani – Odranci 0 : 4, Ižakovci – Trnje 5 : 1. Najboljši v skupi B so bili: Ižakovci, 2. mesto je dosegla ekipa Odranci in 3. mesto ekipa Trnje.

Polfinalni pari so Lipa : Odranci in Ižakovci : Bobri. Prvi polfinale med Lipo in Odranci se je končal z izenačenjem 1 : 1, po penalih pa so bili boljši Odranci. Drugi polfinale med Ižakovci in Bobri se je končal 1 : 1 po penalih so bili boljši Bobri in se uvrstili v finale. V tekmi za 3. Mesto so Ižakovci z 2 : 1 premagali Lipo in zasedli 3. Mesto, Lipa pa 4. V finalu so po razburljivi in napeti tekmi so Bobri z 1 : 0 premagali Odrance in postali zmagovalci lige, Odranci pa so zasedli drugo mesto in so igrali v postavi: Daniel Raduha, Sašo Kociper, David Čurič, Patrik Horvat, Danilo Farkaš, Mitja Žerdin, Erik Hozjan, Damir Smej, Patrik Klujbert, Roman Raduha, Andrej Lotrič in Patrik Raduha.

Za zmagovalno ekipo ŠD Bobri so igrali : Silvo Kelenc, Tadej Duh, Žan Špilak, Kristjan Horvat, Nino Lorbek, Matic Donko, Mai Smej, Patrik Žugelj, Andrej Žugelj, Luka Graj, Denis Horvat, Gašper Hozjan, Blaž Horvat, David Zelko in Rok Tompa. Ekipo pa je vodil trener Goran Maučec.

Na turnirju je vse tekme sodil Anton Kovač in svoje delo odlično opravil.

Prve 4 ekipe so prejele pokale in nogometne žoge ter praktično darilo, katere je podelil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec.

Več fotografij na Facebook strani Športne zveze Beltinci.

 

Andrej Pozderec, predsednik ŠZ Beltinci izvoljen za delegata skupščine OKS-ZŠZ

Sobota, 12 November 2022 21:31

Predsednik Športne zveze Beltinci, ki je kandidiral za predstavnika skupščine OKS ZŠZ Slovenije za regijo Pomurje je bil na tajnih volitvah izvoljen. V nadaljevanju sledi sporočilo Regijske pisarne OKS.

ISKRENE ČESTITKE novo izvoljenima članoma skupščine OKS-ZŠZ Slovenije, za regijo Pomurje.

Kod veste, to sta:

ANDREJ Pozderec, ŠZ Beltinci

MILAN Majcen, ŠZ Križevci pri Ljutomerju

Želim vama, da svoje delo v skupščini, opravljata vestno in dobro za šport.


Čestitkam se pridružujemo tudi člani UO ŠZ Beltinci.

ŠD Bobri in NK Lipa - Turnišče vodilna po jesenskem delu tekmovanja v članski in veteranski ligi Dolinsko

Ponedeljek, 07 November 2022 13:34
ŠD Bobri in NK Lipa - Turnišče vodilna po jesenskem delu tekmovanja v članski in veteranski ligi Dolinsko

Uspešno smo zaključili z jesenskim delom tekmovanja v članski in veteranski ligi Dolinsko. Pri članih so največ točk (21) osvojili igralci ŠD Bobri iz D. Bistrice, drugi so Odranci (17) in tretji Beltinci (16 točk). Najboljši strelci v članski konkurenci so:

 

1. ANDREJ ŽUGELJ – ŠD BOBRI D. BISTRICA - 26 GOLOV

 

2. MIHAEL POŽGAI – ND ZVEZDA DOLINA - 17 GOLOV

 

3. PATRIK ŽUGELJ – ŠD BOBRI D. BISTRICA - 13 GOLOV

 

4. JAN PLEJ – METEOR, DAVID VINKOVIČ – BELTINCI,

 

FLORJAN TORNAR – TRNJE -                                  12 GOLOV

V veteranski konkurenci so vodilni po jesenskem delu igralci združene ekipe NK LIpa - Turnišče, ki so zbrali 23 točk, drugo so igralci Torcide Lakoš (22) in tretji Tropicano Bistrica (19).

 

Pri članih Trnje, pri veteranih Torcida Lakoš

Četrtek, 23 Junij 2022 16:18

Končani sta ligi Dolinsko v konkurenci člani ter veterani. V novoustanovljeni ligi v članski konkurenci (kjer je tekmovanje potekalo le v spomladanskem delu) je tekmovalo devet (9) ekip. Največ nogometnega znanja so prikazali igralci ŠD Trnje, ki so le enkrat izgubili in to proti drugouvrščeni ekipi KMN Beltinci. Tretjeuvrščena je bila ekipa ŠD Bobri iz Dolnje Bistrice. Vsem ekipam čestitatmo.

V veteranski konkurenci (kjer je tekmovanje v jesenskem delu kroijila epidemija Covid in je bilo večje število neodigranih oz. prestavljenih tekem) je na koncu prvo mesto osvojila ekipa Torcide Lakoš. Drugouvrščena je ekipa Beltinec, tretje uvrščena z istim številom točk pa ekipa Lipa-Turnišče. Vsem ekipam čestitamo.

17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti

Torek, 07 Junij 2022 12:03

 

V soboto, 4. 6. 2022, je v organizaciji Športne zveze Beltinci in Planinskega društva Matica potekal že 17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti. V spomin na Ferija Maučeca in njegovega velikega prijatelja Jožeta Horvata, dva nekdanja izvrstnega športnika in športna delavca, se je v prelepem športnem vremenu v Športnem parku Beltinci zbralo 59. pohodnikov.

Na začetku pohoda je udeležence nagovoril predsednik ŠZ Beltinci, Andrej Pozderec, ki je povedal da je potrebno nadaljevati ta spominski pohod na dva vrhunska športnika, športna delavca, ki sta glas domače vasi ponesla po Sloveniji in tudi po svetu. Potem je besedo dobil podžupan občine Beltinci Bojan Žerdin, ki je povedal da bo občina Beltinci še naprej podpirala tovrstne športne prireditve in da je vesel, da se nas je toliko zbralo na današnjem spominskem pohodu. Vodja pohoda Jože Ružič predsednik PD Matica je seznanil pohodnike o poti, ki jo bomo prehodili in o varnostnih ukrepih ,ki se jih je potrebno držati in da je današnji pohod vključen v pohode Slovenija planinari. Nato smo se podali na pot po Ferijevi in Jožetovi priljubljeni poti od Beltincev do Lipovec. V Lipovcih smo se okrepčali z hrano in brezalkoholno pijačo in nadaljevali pot proti Gančanom ter nazaj v Beltince v športni park. Dolžina prehojene poti je bila približno 8 km.

Po zaključku pohoda so se udeleženci v beltinskem športnem parku okrepčali s hrano in pijačo,ter se ob zvokih harmonike lepo zabavali. Na koncu pa sta se Ferijev sin Marjan in Jožetova žena Zinka zahvalila vsem udeležencem pohoda. Nato smo odšli položit šopka in prižgat sveči na grob pokojnikov Ferija in Jožeta.

Na koncu se prav lepo zahvaljujemo tudi Igorju Sukiču in ostalim članom NK Mure, bivšim soigralcem Ferija ki so v imenu kluba NK Mura prinesel šopek v zahvalo za dolgoletno igranje v črno-belem dresu. Zahvala tudi članom Planinskega društva Matica in članom predsedstva Športne zveze Beltinci za veliko udeležbo.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti

Ponedeljek, 30 Maj 2022 08:03
17. Pohod po Ferijevi in  6. po Jožetovi poti

Športna zveza Beltinci in Planinsko društvo Matica vabita na 17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti.

 

MINI OLIMPIJADA 2022 V BELTINCIH

Četrtek, 19 Maj 2022 12:07

 

V sredo, 18. maja 2022 je Športna zveza Beltinci organizirala tradicionalno športno prireditev za najmlajše – Mini olimpijado. V Športnem parku Beltinci se je zbralo 278 otrok iz vseh enot vrtcev Beltinske občine, otrok iz vrtcev Turnišča in otrok iz Odrancev, ki so jih spremljali njihovi vzgojitelji in vzgojiteljice. Na začetku iger so otroke in vzgojitelje pozdravili : direktor občinske uprave Beltinci Borut Balažic , ravnateljica vrtca Martina Vidonja, predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec. Potem so otroci prinesli olimpijsko baklo in zastavo in je igrala olimpijska himna. Napovedovalec je bil Oskar, prireditev je vodil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec, posebna atrakcija prireditve je bil lisjak FOKS, ki so se ga otroci zelo razveselili in jih je veselo zabaval celo prireditev. Pridružil se nam je župan občine Odranci Ivan Markoja.

PROGRAM MINI OLIMPIJADE 2022:

- sreda, 18. 05. 2022

- prihod otrok vrtcev občin Beltinci, Turnišče in Odranci do 9:00 ure, avtobusni prevozi

- otvoritev Mini olimpijade med 9:00 in 9:15

- pričetek iger ob 9:15

- konec iger ob 11:15

- vmes osvežitev z sladoledom

- podelitev priznanj do 11:30

- razvoz otrok ob 11:30 s avtobusi

Otroci so tekmovali v trinajstih različnih zabavnih športnih igrah, ki so jih pripravili njihove vzgojiteljice. Prišli so tudi predstavniki HK Lipovci in otrokom predstavili hokej na travi. Otroci so bili zelo navdušeni in z veseljem prijeli palice v roke in se preizkusili v hokeju. Upajmo da bo kateri tudi redno igral hokej. Športna sekcija upokojencev nam je predstavila balinanje. Tudi to igro so otroci z zanimanjem opazovali. Vsi, ki smo se zbrali v športnem parku smo uživali v napetih in zabavnih igrah, najbolj pa otroci. Presenečenje mini olimpijade je bil naš slaščičar SALI, ki nam je podelil kepico najboljšega sladoleda, ki se nam je v tem vročem popoldnevu izredno prilegel in nas osvežil.

Letošnje mini olimpijade so se udeležili otroci iz vrtcev treh občin Beltincev, Turnišča in Odrancev, kar je bil velik organizacijski zalogaj vendar smo ga z skupnimi močmi, potrpežljivostjo in nasmeškom na obrazu uspešno opravili.

Posebna zahvala županom občin Beltinci, Turnišča in Odrancev, ki so to prireditev tudi finančno podprli. Zahvala vsem vzgojiteljicam, Oskarju iz OKS, vsem mojim sodelavcem Slaveku, Srečkoju, Dejanu, predsedniku in trenerju HK Lipovci, članom športne sekcije upokojencev, Saliju in tudi staršem, ki so prišli navijat za svoje otroke, da smo vsem otrokom pripravili nepozaben športen popoldan, ki se ga bodo še dolga spominjali. Zahvala tudi šoferjem avtobusov, ki so otroke srečno pripeljali v športni park in jih varno vrnili domov.

Na koncu so otroci dobili sladki prigrizek, nogometne žoge in priznanja olimpijskega komiteja Slovenije.

Čeprav utrujeni vendar z nasmeškom na obrazu in zadovoljni smo zapuščali športni park Beltinci.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

Stran 1 od 22

Dolinska liga Člani - lestvica

Uvr. Ekipa Št. tekem Točke
1 ŠD Bobri D. Bistrica 5 15
2 Beltinci 4 9
3 ŠD Trnje 4 9

Prijava