Sreda Avgust 05 , 2020

Administrator

Administrator

Spletna stran:

Športne delavnice za otroke

Ponedeljek, 03 Avgust 2020 14:14
Športne delavnice za otroke

 

Športne delavnice za otroke


Športna zveza Beltinci in Občina Beltinci sta pripravile športne delavnice za otroke od 6 do 13 leta starosti, v športnem parku v Beltincih,ki so trajale od ponedeljka 27. 7. do petka 31. 7. 2020. Namen delavnic je da otrokom pokažemo različne športe, jih poučimo o zdravem življenju,da se med sabo družijo in da z športom in zabavo otroci preživijo vsaj osem ur brez telefona .

Različne športne aktivnosti so bile za otroke organizirane vsak dan med 8.00 in 15.00.

Ponedeljek je bil bolj spoznaven. Otroci so spoznali veliko novih prijateljev. Po jutranjem sprehodu in telovadbi smo imeli zajtrk. Potem smo se igrali na vseh igriščih v športnem parku Beltinci. Po kosilo smo imeli turnir v metanju pikada in turnir v namiznem nogometu. Igrali smo tudi nogomet na malem igrišču in se igrali na otroških igralih. Otroci so tudi pridno trenirali na sobnih kolesih in ostalih fitnes napravah v senci, ker je bilo zelo vroče.

V torek smo začeli z jutranjim sprehodom po parku in jutranjo telovadbo potem pa zajtrk. Po zajtrku smo pripravili trening v nogometu, zatem tekmovanje v balinanju in nadaljevanje turnirja v namiznem nogometu in pikadu, igrali smo badminton in metali bumerang ter frizbi. Ker je bilo zelo vroče smo se kopali v kadi in tuširali z namakalnim sistemom in zelo uživali. Potem smo v našem parku iskali skriti zaklad. Otroci so bili zelo zagnani in vztrajni in na koncu ga je našel Erik.

Sreda je bila namenjena za kolesarjenje, saj smo po jutranjem razgibavanju in malici s kolesi kolesarili v Gančane v Športno rekreacijski center, kjer so nas pričakali člani Strelskega društva Gančani, nam predstavili društvo, pomen in pravila streljanja, zatem pa smo se še sami preizkusili v streljanju, otroci so uživali nekateri pa so tudi pokazali velik talent za streljanje in ob dobrem treniranju lahko postanejo dobri strelci. Igrali smo tudi nogomet in uživali na igralih. Hvala članom SD Gančani za prisrčen sprejem in za vse kar so nam pripravili. Potem smo kolesarili nazaj v Športni park Beltinci, kjer so nas pogostile naše kuharice Katica in Vikica z langašem. Zahvala tudi Katici in Vikici za odličen langaš. Nato smo šli na našo novo veliko pridobitev na igrišče z umetno travo in na njem igrali nogomet.

V četrtek so nas po jutranjem sprehodu in malici obiskali člani Planinskega društva Matica z neumornim predsednikom Jožetom Ružičem, ki so nam predstavili osnove planinstva . Potem je bil pohod po markirani planinski poti in otroci so se poskusili v delanju markacij, spoznavanju planinskih vozlov in praktični uporabi. Zahvala tudi članom PD Matica. Potem smo imeli kosilo. Po kosilu smo nadaljevali naše športne aktivnosti in kopanje v kadi. Kasneje smo šli na odbojkarsko igrišče in so otroci iz mivke delali gradove in v senci uživali. Igrali so tudi odbojko in se lovili. Pridno izkoriščamo tudi naše fitnes naprave.

V petek po sprehodu, jutranji telovadbi in zajtrku smo uživali na otroških igralih, prečudovitem parku in v naših športnih aktivnostih. Zakurili smo ogenj in pajali kruh. Za večino otrok je to bilo nekaj novega in smo se imeli odlično. Potem smo šli na sprehod in na sladoled k našemu sponzorju g. Saliju. Hvala tudi njemu za najboljši sladoled na svetu. Vrnili smo se v športni park in počakali kosilo – pice . Po kosilo smo nadaljevali z našimi aktivnostmi. Na koncu so vsi otroci dobili medalje za uspešno končanje delavnic, katerega jim je podelil Predsednik Športne zveze Andrej Pozderec. Tako se je končal še zadnji dan otroških športnih delavnic.

Na koncu bi se zahvalo vsem otrokom, njihovim staršem, ki so pripeljali otroke na delavnice in mojim sodelavcem, ki smo kljub visoki vročini preživeli nepozaben teden v naravi ob zabavnih in športnih igrah, ter dokazali da se da preživeti tudi brez sodobnih elektronskih naprav če otroke zaposlimo za stvari ki jih zanimajo.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

Več fotografij najdete: TUKAJ

Otroške športne delavnice - vabilo

Četrtek, 23 Julij 2020 08:03
Otroške športne delavnice - vabilo

Vabilo na pohod

Petek, 05 Junij 2020 12:08
Vabilo na pohod

 

Športna zveza Beltinci

in

Planinsko društvo Matica

vljudno vabita na

15. Pohod po Ferijevi in

4. po Jožetovi poti

~ v spomin na velika prijatelja, športnika in
športna delavca Ferija in Jožeta
~

ki bo v soboto, 13. junija 2020

s pričetkom ob 8.00 uri v Športnem parku Beltinci.

Pohod bo potekal po progi

Beltinci (športni park) – Lipovci – Gančani – Beltinci (športni park).

Skupščina Športne zveze Beltinci - vabilo

Torek, 02 Junij 2020 08:31
Skupščina Športne zveze Beltinci - vabilo

 


V A B I L O

Na podlagi 15,16 in 18. člena Pravil Športne zveze Beltinci

sklicujem

SKUPŠČINO ŠPORTNE ZVEZE BELTINCI,

ki bo v četrtek 18.06.2020. ob 19.30 uri v prostorih

VELIKE dvorane Gasilskega doma v Beltincih.

Dnevni red:

1. Uvodni pozdrav in otvoritev skupščine

2. Izvolitev delovnega predsedstva skupščine

3. Poročilo verifikacijske komisije

4. Poročila za leto 2019 (delovno, finančno, nadzorni odbor, disciplinska komisija)

5. Razprava po poročilih in potrditev poročil

6. Program dela za leto 2020.

7. Razno

Skupščina bo izvedena ob upoštevanju kriterijev COVID – 19!

Predsednik Športne zveze

Športni pozdrav ! Andrej Pozderec

Zaključek tekmovanja Veteranske lige Dolinsko za T.S. 2019/20

Petek, 22 Maj 2020 11:42
Zaključek tekmovanja Veteranske lige Dolinsko za T.S. 2019/20

Predstavniki ekip Veteranske lige Dolinsko in vodstvo lige (predstavnika ŠZ Beltinci) so na sestanku 21. 5. 2020 sprejeli soglasni SKLEP, o zaključku tekmovanja v Veteranski ligi Dolinsko za T.S. 2019/2020.

Vsa dejstva kažejo, da se situacija v zvezi s koronavirusom ni umirila do mere v kateri bi se tekmovanje lahko nemoteno nadaljevalo, zato so predstavniki ekip Veteranske lige Dolinsko in vodstvo tekmovanja sprejeli  SKLEP o zaključku tekmovanja v Veteranski ligi Dolnisko za T.S. 2019/2020.

Vodilo za odločitev je  tudi  sklep  NZS, ki je povezan z zaključkom tekmovanj na amaterski ravni na nivoju NZS.

Hvala za sodelovanje, lep športni pozdrav in OSTANIMO ZDRAVI!!

 

Jožef Grah

vodja tekmovanja Vetranske lige Dolinsko

ŠZ Beltinci

Prestavljen začetek pomladanskega dela tekmovanja Veteranska liga Dolinsko

Sreda, 01 April 2020 17:25
Prestavljen začetek pomladanskega dela tekmovanja Veteranska liga Dolinsko

Zaradi razglašene epidemije Koronavirus (Covid-19) v R Sloveniji in prepovedi zbiranja večih oseb oz. zapuščanja matičnih občin je do nadaljnjega prestavljeno tekmovanje v Veteranski ligi Dolinsko. O nadaljevanju lige bodo predstavniki ekip obveščeni po preklicu epidemije.

Športni pozdrav,

 

Športna zveza Beltinci

Vabilo na podelitev priznaj Naj športnik občine Beltinci v letu 2019

Sreda, 05 Februar 2020 14:02
Vabilo na podelitev priznaj Naj športnik občine Beltinci v letu 2019

ŠZ BELTINCI IN OBČINE BELTINCI

VABITA NA

RAZGLASITEV

PERSPEKTIVNIH ŠPORTNIKOV IN ŠPORTNIC,

NAJBOLJŠIH ŠPORTNIKOV IN ŠPORTNIC

TER ŠPORTNIH KOLEKTIVOV

OBČINE BELTINCI

ZA LETO 2019,

ki bo v

četrtek 06. februarja 2020 ob 18. uri,

v prostorih gradu v Beltincih.

Zimska liga v malem nogometu za pokal občine Beltinci 2020 zmagali : Šolarji – KS Lipovci, Veterani – Aluvar Gančani

Ponedeljek, 27 Januar 2020 13:09
Zimska liga v malem nogometu za pokal občine Beltinci 2020 zmagali : Šolarji – KS Lipovci, Veterani – Aluvar Gančani

Športna zveza Beltinci je v nedeljo 26. 1. 2020 organizirala drugi del zimske lige v malem nogometu za pokal občine Beltinci. Prireditev je potekala v napihljivi hali (balonu) v Beltinci.

Nogometno znanje in veščine so dopoldan prikazali šolarji, ki so branili barve svoje K.S., popoldan pa veterani (nad 37 let).

V kategoriji šolarji so nastopile ekipe K.S. občine Beltinci, ki so bile razdeljene v dve skupini. V polfinale so se uvrstile ekipe KS Beltinci, KS Gančani,KS Ižakovci in KS Lipovci. Zmagali so mladi nogometaši KS Lipovci, drugi so bili KS Beltinci, tretji so bili KS Ižakovci, četrti pa KS Gančani.

Za zmagovalno ekipo KS Lipovci so igrali: Timotej Tivadar, Filip Šijanec, Alen Maučec, Tilen Kuzma, Marko Jerebic in Marcel Stanko. Ekipo je vodil Timotej Tivadar. Pokale in nagrade je ekipam podelil župan občine Beltinci Marko Virag.

Popoldne so se pomerili veterani - stari nad 37 let. Po razburljivih in zanimivih igrah so zmagali Aluvar Gančani, drugi so bili Torcida Lakoš, tretji Dokležovje in četrti Beltinci.

Za zmagovalno ekipo Aluvar Gančani so igrali : Janez Žižek, Robi Lutar, Rajko Palatin, Tomaž Tratnjek, Jožef Grah, Borut Sraka, Tomaž Bedek, Miran Maučec in Uroš Tratnjek. Ekipo je vodil Tomaž Tratnjek. Sodnik na turnirju je bil Božo Crnkovič, ki je odlično opravil svojo nalogo.

Pokale in nagrade je ekipam podelil predsednik Športne zveze Beltinci, Andrej Pozderec.

Več fotografij najdete tukaj.

 

Razpored Zimske lige v malem nogometu 2020 - Veterani

Četrtek, 23 Januar 2020 08:02
Razpored Zimske lige v malem nogometu 2020 - Veterani

Razpored tekem - nedelja, 26. 1. 2020!

Vabilo na Zimsko ligo - Šolarji

Torek, 21 Januar 2020 19:19
Vabilo na Zimsko ligo - Šolarji

Vabljeni na ogled tekem Zimske lige v malem nogometu v kategoriji šolarji, ki bo tokrat potekal v napihljivem balonu pri OŠ Beltinci v nedeljo, 26. 1. 2020.

Stran 1 od 19

Prijava