Četrtek Maj 23 , 2019

Administrator

Administrator

Spletna stran:

Mini olimpijada - vabilo

Torek, 14 Maj 2019 20:27
Mini olimpijada - vabilo

Pozderec še naprej predsednik ŠZ Beltinci

Petek, 12 April 2019 23:00
Pozderec še naprej predsednik ŠZ Beltinci

V četrtek, 11. 4. 2019 je v prostorih gasilskega doma Beltinci potekala volilna skupščina članic Športne zveze Beltinci. Dosedanji predsednik Andrej Pozderec je z večino glasov delegatov članic ŠZ podaljšal mandat za nadaljna štiri leta. Udeležilo se je osemnajst predsednikov društev, klubov od dvaindvajsetih koliko je včlanjenih v zvezo.

Na začetku je predsednik Andrej Pozderec pozdravil vse prisotne posebej župana Marka Viraga.

Skupščino je vodil Jože Ružič. Podali so poročila za leto 2018 (delovno, finančno, nadzornega odbora in disciplinske komisije). Predsednik je povedal, da zveza dobro sodeluje z društvi, klubi jim pomaga tudi pri razpisih na Fundacijo za šport, skupaj organizira športne prireditve in je vedno pripravljena na pomoč klubom. Omenil je odlično sodelovanje z OŠ Beltinci, Vrtci v občini Beltinci, ZTK, občino in občinsko upravo s katero se vsako leto pomerijo v malem nogometu.

Sledile so razprave po poročilih v katero se je vključil tudi g. župan Marko Virag in pohvalil delovanje zveze in povedal, da bo občina še naprej podpirala klube in društva, skrbela za športne objekte, gradila nove in da je letos za šport namenjenega nekaj več denarja. Vsa poročila so bila po razpravah sprejeta.

Sledila je razrešitev starega in izvolitev novega vodstva zveze, ki ga je pripravilo predsedstvo na predloge klubov in društev. Predsednik ostaja Andrej Pozderec, podpredsednik Andrej Tot, sekretar Janez Žižek. Člani predsedstva so: Štefan Černi, Jože Nemec, Franc Maučec, Ivan Tkalec, Leon Mihalič, Tomaž Bojnec, Jožef Kavaš, Aleš Kerec. Nadzorni odbor: Darijo Vrdjuka, Rajko Balantič in Ignac Benkovič. Disciplinska komisija: Jože Ružič, Matjaž Gyorek, Štefan Olaj.

Predsednik se je v imenu vseh članov predsedstva zahvalil za še en štiriletni mandat in povedal da bo Športna zveza Beltinci nadaljevala po zastavljenem programu  in bo odprta za vse dobre predloge, ki jih bo dobila.

Volilna skupščina ŠZ Beltinci - vabilo

Sreda, 20 Marec 2019 13:01
Volilna skupščina ŠZ Beltinci - vabilo

Športna zveza Beltinci

Mladinska 2

9231 Beltinci

V A B I L O

Na podlagi 15., 16. in 18. člena Pravil Športne zveze Beltinci sklicujem

VOLILNO SKUPŠČINO ŠPORTNE ZVEZE BELTINCI,

ki bo v četrtek 11. 4. 2019 ob 19.30 uri v prostorih

male dvorane Gasilskega doma Beltinci.

Dnevni red:

1. Uvodni pozdrav in otvoritev skupščine

2. Izvolitev delovnega predsedstva skupščine

3. Poročilo verifikacijske komisije

4. Poročila za leto 2018 (delovno, finančno, nadzorni odbor, disciplinska komisija)

5. Razprava po poročilih in potrditev poročil

6. Razrešitev organov zveze in izvolitev novih organov Športne zveze Beltinci

7. Program dela za leto 2019

8. Razno

Predsednik Športne zveze

Športni pozdrav ! Andrej Pozderec

Prijava kandidatov za organe Športne zveze Beltinci je do 27. 3. 2019 na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. !


V prilogi se nahaja tudi poslovnik o delu skupščine.

KS GANČANI OSVOJILI NASLOV – ZIMSKA LIGA 2019

Četrtek, 31 Januar 2019 15:19

V nedeljo, 20. 1. 2019 se je odvijal drugi del nogometnega turnirja Zimska liga 2019 v malem nogometu za pokal občine Beltinci, kjer so nastopili člani nogometnih ekip vseh KS Beltinci. V finalne sta se uvrstili ekipi KS Bratonci in KS Gančani. Po razburljivi tekmi je zmagala KS Gančani z rezultatom 3:1. Za tretje mesto sta se pomerili ekipi KS Beltinci in KS Dokležovje. Zmagala je ekipa KS Dokležovje z rezultatom 7 : 6.
Zmagovalna ekipa KS Gančani je nastopila v naslednji postavi:
Marsel Zorko, Luka Bugar, Denis Dugonjič, Dejan Tivadar, Matej Štaus,Klemen Ružič, Rok Hozjan inBlaž Maučec. Ekipo KS Gančani je vodil Denis Dugonjič.
V revijalni tekmi sta se pomerili ekipi ŠZ Beltinci proti politikom občine Beltinci. Po razburljivi in zanimivi tekmi je zmagala ekipa ŠZ Beltinci z rezultatom 3:2. Za Športno zvezo so igrali: Aleš Kerec, Matjaž Gjerek, Janez Žižek, Franc Erjavec, Andrej Pozderec, in Zlatko Gabor. Za politike so igrali: Roman Pozderec, Tadej Apatič, Franc Tivadar, Igor Bakan, Jožef Grah in Bojan Žerdin. Začetni udarec je izvedel g. župan Marko Virag.
Pokale in nagrade je ekipam podelil župan občine Beltinci Marko Virag.

Fotografije

Zimska liga 2019 za člane - razpored

Četrtek, 17 Januar 2019 16:10

Na Facebook strani ŠZ Beltinci objavljamo razpored Zimske lige za člane, ki bo v nedeljo, 20. 1. 2019 v telovadnici OŠ Beltinci ter revalne tekme med ŠZ Beltinci+Legendami : Občinski upravi.

Vabljeni na ogled zanimivih in napetih tekem!

Razpored Zimske lige Šolarji

Sreda, 02 Januar 2019 20:43
Razpored Zimske lige Šolarji

Razpis Naj športnik 2018

Sobota, 29 December 2018 10:31
Razpis Naj športnik 2018

Obrazci za prijavo (datoteki v zapisu word - doc in portable document table - pdf) so v prilogi - spodaj!

Voščilo

Sreda, 19 December 2018 17:54
Voščilo

Objavljeni razporedi uporabe pokritih športnih objektov OŠ Beltinci

Petek, 23 November 2018 11:18
Objavljeni razporedi uporabe pokritih športnih objektov OŠ Beltinci

Na spletni strani Športne zveze Beltinci in na internem kanalu K3 so objavljeno razporedi uporab pokritih objektov Osnovne šole Beltinci. Proste termine lahko rezervirate pri predsedniku ŠZ Beltinci g. Andreju Pozdercu na GSM št. 041 261 669.

VETER V LASEH – Z ŠPORTOM PROTI ODVISNOSTI

Nedelja, 21 Oktober 2018 11:07
VETER V LASEH – Z ŠPORTOM PROTI ODVISNOSTI

Od ponedeljka 17. 9. do sobote 22.9. 2018 se je v Beltincih že 11. leto zapored odvijala športna prireditev »Veter v laseh z športom proti odvisnosti«. Projekt poteka v organizaciji Športne zveze Beltinci in Občine Beltinci. V prireditev skušamo vključiti tudi krajevne skupnosti v Občini.

Stran 1 od 17

Prijava