Sobota December 07 , 2019

Administrator

Administrator

Spletna stran:

Objavljeni razporedi uporabe športnih objektov OŠ Beltinci

Petek, 01 November 2019 19:35
Objavljeni razporedi uporabe športnih objektov OŠ Beltinci

Na naši spletni strani (spodaj) in CATV Beltinci so objavljeni razporedi uporabe športnih objektov OŠ Beltinci (male in velike telovadnice ter športnega balona).

Beltinski tek 2019 - Vabilo

Ponedeljek, 07 Oktober 2019 12:11
Beltinski tek 2019 - Vabilo

Veter v laseh – z športom proti odvisnosti

Torek, 17 September 2019 07:13
Veter v laseh – z športom proti odvisnosti

Športna zveza Beltinci in občina Beltinci organizirata športno prireditev »Veter v laseh«, ki se bo odvijala v torek 17. 9. 2019  v   O.Š. Beltinci in športnem parku Beltinci.

·         Od 9.00 do 10.00 ure demonstracija nogometa in športne igre za otroke vrtca Beltinci in 1. Razredov O.Š. Beltinci

·         Od 10.00 do 11.00 uri bo prikaz in demonstracija juda za vrtec in otroke od 1. do 5. razreda OŠ.

·         Ob 16:30 do 19:00 bo nogomet in igre z žogo za selekcije u-7, u-9, ter  in veterane nad 35 let.

·         Ob 17:00 uri bo balinanje in vrtno kegljanje upokojencev občine Beltinci, kateri bodo ta šport predstavili mlajšim generacijam.

·         V petek 20. 9. 2019. bo v športnem parku Beltinci od 9.00 d0 12.00 ure prikaz različnih športov (nogomet, atletika, košarka, odbojka, balinanje ,keglanje…) za oroke O.Š. BELTINCI od 1. do 5. razreda (okoli 300 otrok).

Fotografije iz lanske pirireditve so v priponki Veter.pdf

 

 

 

 

Igre KS občine Beltinci - vabilo

Ponedeljek, 22 Julij 2019 21:38
Igre KS občine Beltinci - vabilo

20. ŠPORTNE IGRE KS ZA POKAL OBČINE BELTINCI

Igrišče - Športno društvo IŽAKOVCI

Sobota 27.07.2019 s pričetkom ob 13:00 uri

V devetih zabavnih igrah tekmujejo ekipe vseh 8 krajevnih skupnosti iz občine!

DISCIPLINE:

- NOŠENJE PLASTENK S HRBTI

- HOJA S HODULJAMI

- VODENJE ŽOGE MED OVIRAMI

- ZADEVANJE STOŽCEV Z ŽOGO

- ZLIVANJE VODE PREKO GLAVE

- 17.00 REVIJALNA TEKMA:

- STRIC SO STRINO MAD NOGAMI

- KOTALJENJE BALE

- IGRA PRESENEČENJA – VRV » KAČA«

- VLEČENJE VRVI

ŠPORTNA ZVEZA BELTINCI

OBČINA BELTINCI

ŠD IŽAKOVCI

Vabljeni!

Športne delavnice

Ponedeljek, 22 Julij 2019 21:35
Športne delavnice

ŠPORTNA  ZVEZA  BELTINCI

IN   OBČINA BELTINCI

PRIREJATA

ŠPORTNE DELAVNICE

za otroke od 6 do 13 leta starosti

KJE: ŠPORTNI PARK V BELTINCIH

KDAJ: OD PON, 29. 07. DO PET, 02. 08. 2019

PRIJAVE: na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali na tel: 041 261 669 (Andrej)

Delavnice bodo potekale vsak dan med 8.00 in 15.00 uro.

Ob 9.00 bo zajtrk, kosilo bo ob 13.00 uri.

Otroci dodo na delavnicah spoznali različne vrste športa in se v njih tudi preizkusili :

nogomet, košarka, odbojka, badminton, balinanje, rusko kegljanje, šah, ogled strelišča v Gančanih, risanje, petje..

Otroci rabijo : športno opremo in brisačo

 

14. Pohod po Ferijevi in 3. po Jožetovi poti

Četrtek, 06 Junij 2019 08:04
14. Pohod po Ferijevi in 3. po Jožetovi  poti

V soboto, 01. 06. 2019, je v organizaciji Športne zveze Beltinci in Planinskega društva Matica potekal že 14. Pohod po Ferijevi in 3. po Jožetovi poti. V spomin na Ferija Maučeca in njegovega velikega prijatelja Jožeta Horvata, dva nekdanja izvrstnega športnika in športna delavca, se je v Športnem parku Beltinci zbralo 44 pohodnikov.

Na začetku pohoda sta udeležence nagovorila predsednik ŠZ Beltinci, Andrej Pozderec in vodja pohoda Jože Ružič. Nato smo se podali na pot po Ferijevi in Jožetovi priljubljeni poti od Beltincev do Lipovec. V Lipovcih smo se okrepčali z hrano in brezalkoholno pijačo in nadaljevali pot proti Gančanom ter nazaj v Beltince v športni park. Dolžina prehojene poti je bila približno 8 km.

Po zaključku pohoda so se udeleženci v beltinskem športnem parku okrepčali s hrano in pijačo, na koncu pa sta se Ferijev sin Marjan in Jožetova žena Zinka zahvalila vsem udeležencem pohoda. Nato smo odšli položit šopka in prižgat sveči na grob pokojnikov Ferija in Jožeta.

Na koncu se prav lepo zahvaljujemo tudi Igorju Sukiču, ki je v imenu kluba NK Mura prinesel šopek Feriju v zahvalo za dolgoletno igranje v črno-belem dresu.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

 

Več fotografij s prireditve najdete na Facebook strani ŠZ Beltinci.

 

Vabilo na 14. Pohod po Ferijevi in 3. po Jožefovi poti

Sobota, 25 Maj 2019 07:53
Vabilo na 14. Pohod po Ferijevi in 3. po Jožefovi poti

Mini olimpijada v Beltincih

Sobota, 25 Maj 2019 07:50
Mini olimpijada v Beltincih

V torek, 21. maja 2019 je Športna zveza Beltinci organizirala tradicionalno športno prireditev za najmlajše – Mini olimpijado. V Športnem parku Beltinci se je zbralo 132 otrok iz vseh enot vrtcev beltinske občine, ki so jih spremljali njihovi vzgojitelji in vzgojiteljice. Na začetku iger so otroke in vzgojitelje pozdravili : župan občine Beltinci Marko Virag, ravnateljica vrtca Martina Vidonja in predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec. Potem je igrala olimpijska himna, napovedovalec je bil Bojan Jurkovič, prireditev je vodil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec, posebna atrakcija prireditve je bil lisjak FOKS, ki so se ga otroci zelo razveselili in jih je veselo zabaval celo prireditev. Poseben gost prireditve je bil vrhunski nogometaš iz naše občine Tadej Apatič.

PROGRAM MINI OLIMPIJADE 2019:

- torek, 21.05. 2019

- prihod otrok vrtcev Občine Beltinci do 9:00 ure, avtobusni prevozi

- otvoritev Mini olimpijade med 9:00 in 9:15

- pričetek iger ob 9:15

- konec iger ob 10:45

- vrtno keglanje

- podelitev priznanj do 11:30

- razvoz otrok ob 11:30 s šolskimi avtobusi

Otroci so tekmovali v osmih različnih zabavnih športnih igrah, ki so jih pripravili njihove vzgojiteljice : 1. Podajanje žoge nad glavo, 2. Tigrov rep, 3. Skakanje v vreči, 4. Prenašanje jajčk z žlico, 5. Tek z časopisnim papirjem, 6. Števila od 1 do 10, 7. Preskakovanje ovir in 8. Slalom med stožci. Vsi, ki smo se zbrali v športnem parku smo uživali v napetih in zabavnih igrah, najbolj pa otroci. Po igrah sta se v vrtnem keglanju pomerili ekipi župana in ravnateljice vrtca. Po napetem boju in bučnem navijanju otrok je zmagala ekipa župana. Za ekipo župana so tekmovali: g. župan Marko, Darinka, Marijana, in Tadej. Za ekipo ravnateljice pa: ga. ravnateljica Martina, Nadica, Žan in Barbara. Obe ekipi sta na koncu dobili priznanji, ki so jim ju podelili otroci.

Na koncu so otroci dobili sladki prigrizek, nogometne žoge in priznanja olimpijskega komiteja Slovenije.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

 

Več fotografij na Facebook strani ŠZ Beltinci.

 

Mini olimpijada - vabilo

Torek, 14 Maj 2019 20:27
Mini olimpijada - vabilo

Pozderec še naprej predsednik ŠZ Beltinci

Petek, 12 April 2019 23:00
Pozderec še naprej predsednik ŠZ Beltinci

V četrtek, 11. 4. 2019 je v prostorih gasilskega doma Beltinci potekala volilna skupščina članic Športne zveze Beltinci. Dosedanji predsednik Andrej Pozderec je z večino glasov delegatov članic ŠZ podaljšal mandat za nadaljna štiri leta. Udeležilo se je osemnajst predsednikov društev, klubov od dvaindvajsetih koliko je včlanjenih v zvezo.

Na začetku je predsednik Andrej Pozderec pozdravil vse prisotne posebej župana Marka Viraga.

Skupščino je vodil Jože Ružič. Podali so poročila za leto 2018 (delovno, finančno, nadzornega odbora in disciplinske komisije). Predsednik je povedal, da zveza dobro sodeluje z društvi, klubi jim pomaga tudi pri razpisih na Fundacijo za šport, skupaj organizira športne prireditve in je vedno pripravljena na pomoč klubom. Omenil je odlično sodelovanje z OŠ Beltinci, Vrtci v občini Beltinci, ZTK, občino in občinsko upravo s katero se vsako leto pomerijo v malem nogometu.

Sledile so razprave po poročilih v katero se je vključil tudi g. župan Marko Virag in pohvalil delovanje zveze in povedal, da bo občina še naprej podpirala klube in društva, skrbela za športne objekte, gradila nove in da je letos za šport namenjenega nekaj več denarja. Vsa poročila so bila po razpravah sprejeta.

Sledila je razrešitev starega in izvolitev novega vodstva zveze, ki ga je pripravilo predsedstvo na predloge klubov in društev. Predsednik ostaja Andrej Pozderec, podpredsednik Andrej Tot, sekretar Janez Žižek. Člani predsedstva so: Štefan Černi, Jože Nemec, Franc Maučec, Ivan Tkalec, Leon Mihalič, Tomaž Bojnec, Jožef Kavaš, Aleš Kerec. Nadzorni odbor: Darijo Vrdjuka, Rajko Balantič in Ignac Benkovič. Disciplinska komisija: Jože Ružič, Matjaž Gyorek, Štefan Olaj.

Predsednik se je v imenu vseh članov predsedstva zahvalil za še en štiriletni mandat in povedal da bo Športna zveza Beltinci nadaljevala po zastavljenem programu  in bo odprta za vse dobre predloge, ki jih bo dobila.

Stran 1 od 18

Prijava