Ponedeljek September 26 , 2022

Administrator

Administrator

Spletna stran:

Vabilo na prireditev

Petek, 29 Julij 2022 12:56

Vabilo na prireditev

Petek, 29 Julij 2022 12:56

Športne delavnice - vabilo

Petek, 29 Julij 2022 12:52
Športne delavnice - vabilo

ŠPORTNA  ZVEZA  BELTINCI

ORGANIZIRA

10. ŠPORTNE DELAVNICE

za otroke od 6 do 13 leta starosti

KJE: ŠPORTNI PARK V BELTINCIH

KDAJ: OD PON, 08. 08. DO PET,12. 08. 2022

PRIJAVE: na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

ali na tel: 041 261 669 (Andrej)

Delavnice bodo potekale vsak dan med 7.30 in 15.30 uro.

Ob 9.00 bo zajtrk, kosilo bo ob 13.00 uri.

Otroci dodo na delavnicah spoznali različne vrste športa in se v njih tudi preizkusili :

nogomet, košarka, odbojka, badminton, balinanje, rusko kegljanje, šah, kolesarjenje, risanje, petje..

Otroci rabijo : športno opremo,bidon za pijačo in brisačo

PRISPEVEK 25,00 €

Pri članih Trnje, pri veteranih Torcida Lakoš

Četrtek, 23 Junij 2022 16:18

Končani sta ligi Dolinsko v konkurenci člani ter veterani. V novoustanovljeni ligi v članski konkurenci (kjer je tekmovanje potekalo le v spomladanskem delu) je tekmovalo devet (9) ekip. Največ nogometnega znanja so prikazali igralci ŠD Trnje, ki so le enkrat izgubili in to proti drugouvrščeni ekipi KMN Beltinci. Tretjeuvrščena je bila ekipa ŠD Bobri iz Dolnje Bistrice. Vsem ekipam čestitatmo.

V veteranski konkurenci (kjer je tekmovanje v jesenskem delu kroijila epidemija Covid in je bilo večje število neodigranih oz. prestavljenih tekem) je na koncu prvo mesto osvojila ekipa Torcide Lakoš. Drugouvrščena je ekipa Beltinec, tretje uvrščena z istim številom točk pa ekipa Lipa-Turnišče. Vsem ekipam čestitamo.

17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti

Torek, 07 Junij 2022 12:03

 

V soboto, 4. 6. 2022, je v organizaciji Športne zveze Beltinci in Planinskega društva Matica potekal že 17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti. V spomin na Ferija Maučeca in njegovega velikega prijatelja Jožeta Horvata, dva nekdanja izvrstnega športnika in športna delavca, se je v prelepem športnem vremenu v Športnem parku Beltinci zbralo 59. pohodnikov.

Na začetku pohoda je udeležence nagovoril predsednik ŠZ Beltinci, Andrej Pozderec, ki je povedal da je potrebno nadaljevati ta spominski pohod na dva vrhunska športnika, športna delavca, ki sta glas domače vasi ponesla po Sloveniji in tudi po svetu. Potem je besedo dobil podžupan občine Beltinci Bojan Žerdin, ki je povedal da bo občina Beltinci še naprej podpirala tovrstne športne prireditve in da je vesel, da se nas je toliko zbralo na današnjem spominskem pohodu. Vodja pohoda Jože Ružič predsednik PD Matica je seznanil pohodnike o poti, ki jo bomo prehodili in o varnostnih ukrepih ,ki se jih je potrebno držati in da je današnji pohod vključen v pohode Slovenija planinari. Nato smo se podali na pot po Ferijevi in Jožetovi priljubljeni poti od Beltincev do Lipovec. V Lipovcih smo se okrepčali z hrano in brezalkoholno pijačo in nadaljevali pot proti Gančanom ter nazaj v Beltince v športni park. Dolžina prehojene poti je bila približno 8 km.

Po zaključku pohoda so se udeleženci v beltinskem športnem parku okrepčali s hrano in pijačo,ter se ob zvokih harmonike lepo zabavali. Na koncu pa sta se Ferijev sin Marjan in Jožetova žena Zinka zahvalila vsem udeležencem pohoda. Nato smo odšli položit šopka in prižgat sveči na grob pokojnikov Ferija in Jožeta.

Na koncu se prav lepo zahvaljujemo tudi Igorju Sukiču in ostalim članom NK Mure, bivšim soigralcem Ferija ki so v imenu kluba NK Mura prinesel šopek v zahvalo za dolgoletno igranje v črno-belem dresu. Zahvala tudi članom Planinskega društva Matica in članom predsedstva Športne zveze Beltinci za veliko udeležbo.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti

Ponedeljek, 30 Maj 2022 08:03
17. Pohod po Ferijevi in  6. po Jožetovi poti

Športna zveza Beltinci in Planinsko društvo Matica vabita na 17. Pohod po Ferijevi in 6. po Jožetovi poti.

 

MINI OLIMPIJADA 2022 V BELTINCIH

Četrtek, 19 Maj 2022 12:07

 

V sredo, 18. maja 2022 je Športna zveza Beltinci organizirala tradicionalno športno prireditev za najmlajše – Mini olimpijado. V Športnem parku Beltinci se je zbralo 278 otrok iz vseh enot vrtcev Beltinske občine, otrok iz vrtcev Turnišča in otrok iz Odrancev, ki so jih spremljali njihovi vzgojitelji in vzgojiteljice. Na začetku iger so otroke in vzgojitelje pozdravili : direktor občinske uprave Beltinci Borut Balažic , ravnateljica vrtca Martina Vidonja, predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec. Potem so otroci prinesli olimpijsko baklo in zastavo in je igrala olimpijska himna. Napovedovalec je bil Oskar, prireditev je vodil predsednik ŠZ Beltinci Andrej Pozderec, posebna atrakcija prireditve je bil lisjak FOKS, ki so se ga otroci zelo razveselili in jih je veselo zabaval celo prireditev. Pridružil se nam je župan občine Odranci Ivan Markoja.

PROGRAM MINI OLIMPIJADE 2022:

- sreda, 18. 05. 2022

- prihod otrok vrtcev občin Beltinci, Turnišče in Odranci do 9:00 ure, avtobusni prevozi

- otvoritev Mini olimpijade med 9:00 in 9:15

- pričetek iger ob 9:15

- konec iger ob 11:15

- vmes osvežitev z sladoledom

- podelitev priznanj do 11:30

- razvoz otrok ob 11:30 s avtobusi

Otroci so tekmovali v trinajstih različnih zabavnih športnih igrah, ki so jih pripravili njihove vzgojiteljice. Prišli so tudi predstavniki HK Lipovci in otrokom predstavili hokej na travi. Otroci so bili zelo navdušeni in z veseljem prijeli palice v roke in se preizkusili v hokeju. Upajmo da bo kateri tudi redno igral hokej. Športna sekcija upokojencev nam je predstavila balinanje. Tudi to igro so otroci z zanimanjem opazovali. Vsi, ki smo se zbrali v športnem parku smo uživali v napetih in zabavnih igrah, najbolj pa otroci. Presenečenje mini olimpijade je bil naš slaščičar SALI, ki nam je podelil kepico najboljšega sladoleda, ki se nam je v tem vročem popoldnevu izredno prilegel in nas osvežil.

Letošnje mini olimpijade so se udeležili otroci iz vrtcev treh občin Beltincev, Turnišča in Odrancev, kar je bil velik organizacijski zalogaj vendar smo ga z skupnimi močmi, potrpežljivostjo in nasmeškom na obrazu uspešno opravili.

Posebna zahvala županom občin Beltinci, Turnišča in Odrancev, ki so to prireditev tudi finančno podprli. Zahvala vsem vzgojiteljicam, Oskarju iz OKS, vsem mojim sodelavcem Slaveku, Srečkoju, Dejanu, predsedniku in trenerju HK Lipovci, članom športne sekcije upokojencev, Saliju in tudi staršem, ki so prišli navijat za svoje otroke, da smo vsem otrokom pripravili nepozaben športen popoldan, ki se ga bodo še dolga spominjali. Zahvala tudi šoferjem avtobusov, ki so otroke srečno pripeljali v športni park in jih varno vrnili domov.

Na koncu so otroci dobili sladki prigrizek, nogometne žoge in priznanja olimpijskega komiteja Slovenije.

Čeprav utrujeni vendar z nasmeškom na obrazu in zadovoljni smo zapuščali športni park Beltinci.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

Mini olimpijada - Vabilo

Četrtek, 12 Maj 2022 09:46
Mini olimpijada - Vabilo

Vabilo na skupščino ŠZ Beltinci

Sreda, 30 Marec 2022 07:19
Vabilo na skupščino ŠZ Beltinci

Vabilo na razglasitev Naj športnikov 2021

Ponedeljek, 21 Marec 2022 07:53
Vabilo na razglasitev Naj športnikov 2021
Stran 1 od 21

Dolinska liga Člani - lestvica

Uvr. Ekipa Št. tekem Točke
1 ND Zvezda Dolina 3 9
2 Meteor Melinci 3 7
3 Odranci 2 6
4 ŠD Bobri D. Bistrica 3 6
5 KMN Beltinci 2 3
6 Gomilica 3 3
7 ŠD Trnje 3 1
8 ND Renkovci 2 0
9 ŠD Mladost Kamenci 3 0

Dolinska liga Člani - rezultati

Dolinska liga Člani - naslednje tekme

Datum Pet., 30. Sep. 2022 Beginn 00:00
ŠD Bobri D. Bistrica
ŠD Bobri D. Bistrica
KMN Beltinci
KMN Beltinci
-:-

Datum Sob., 01. Okt. 2022 Beginn 00:00
ŠD Trnje
ŠD Trnje
ND Zvezda Dolina
ND Zvezda Dolina
-:-

Datum Sob., 01. Okt. 2022 Beginn 00:00
ND Renkovci
ND Renkovci
Gomilica
Gomilica
-:-

Datum Ned., 02. Okt. 2022 Beginn 00:00
Odranci
Odranci
Meteor Melinci
Meteor Melinci
-:-

Prijava