Ponedeljek Maj 10 , 2021
Sobota, 26 September 2020 18:40

Dan Slovenskega športa v občini Beltinci Objavljeno

Dan Slovenskega športa v občini Beltinci

 

 

Športna zveza Beltinci in Občina Beltinci skupaj z športnimi klubi, društvi in posamezniki športno ubeležili dan slovenskega športa, ki je bil 23.09.2020.

Že dopoldne je DRUŠTVO OPOKOJENCEV BELTINCI (športna sekcija) predstavila balinanje,potem po so se pomerili z vrstniki iz Lendave v balinanju. Na koncu so imeli družabno srečanje na varnostni razdalji.

Tudi učenci OŠ BELTINCI so imeli športni dan in so imeli športne aktivnosti na šolskem igrišču.

KOŠARSKI KLUB BELTINCI je predstavil košarko, izvedel metanje na koš z različnih položajev in na koncu so igrali med sabo na dva koša.

JUDO KLUB KLIMA TRATNJEK BELTINCI je v veliki telovadnici OŠ Beltinci pripravil predstavitev juda, potem pa turnir mladih judistov, katerega so se udeležili še judisti iz JK Štorkljice in JK Lendava.

HOROBEK FČELE so predstavili pravila in predstavitev hokeja na rolerjih, streljanje na gol in na zadnje še igra. Udeležili so se ga tudi najmlajši, ki so komaj dobro začeli hoditi vendar že odlično rolajo tako da je za bodočnost hokeja na rolarjih poskrbljeno. Prireditev je bila v napihljivi hali (Balon) pri OŠ Beltinci

STRELSKO DRUŠTVO GANČANI je predstavilo streljanja in streljanje v tarčo. Potem so izvedli tekmovanje med sabo. Prireditev je bila ŠRC GANČANI.

HOKEJSKI KLUB LIPOVCI so predstavili hokeja na travi,trening, streljanje na gol in igra med sabo. Udeležile so se vse selekcije od najmlajših do veteranov. Prireditev je bila na hokejskem igrišču v ŠRC LIPOVCI.

ŠD SLOPARCA BELTINCI je predstavilo osnove atletike, pokazalo atletski trening in potem tek po parku. Prireditev je bila v ŠPORTNEM PARKU BELTINCI.

DRUŠTVO LABDA je prestavilo osnove odbojke na mivki, izvajanje servisa in igra med sabo. Prireditev je bila v ŠPORTNI PARK BELTINCI – IGRIŠČE NA MIVKI

NOGOMETNI KLUB DOKLEŽOVJE je pripravil nogometni turnir u – 7 za naše najmlajše nogometaše. Turnirja so se udeležili mladi nogometaši : NK Lipe, ND Beltinci, NK Bakovci in domačin NK Dokležovje. Mladi nogometaši so pokazali zavidno znanje nogometa in pri tem zelo uživali. Na koncu so domačini počastili vse nogometaše z Picami. Hvala NK Dokležovju za odlično organizacijo turnirja.

NOGOMETNO DRUŠTVO BELTINCI – ČLANI so se v pokalnem tekmovanju pomerili z prvoligašem iz Ljubljane, NK BRAVOM in ga premagali z 2 proti 0 in nam še polepšali ta praznik.

Dosti je bilo tudi posameznikov, ki so se ta dan podali na pohod, tek, kolesarjenje, plavanje in še vse ostale športne aktivnosti.

V Beltinski Občini smo prvi praznik SLOVENSKEGA ŠPORTA res proslavili zelo športno in upam da bomo tako športno nadaljevali celo leto.

Vse športne dejavnosti so bile izvedene po navodilih NIJZ.

Predsednik ŠZ Beltinci

Andrej Pozderec

Več fotografij najdete na Facebook strani Športne zveze Beltinci.

Zadnja sprememba Sobota, 26 September 2020 18:55

Prijava